ورود
ثبت نام
(0)
هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
Close
صفحه نخست
قهوه گرم
قهوه
قهوه آماده
شکلات
کیک و دسر
تجهیزات قهوه
ابزار سرو قهوه
تماس با ما
درباره دوپامین
Menu
صفحه نخست
قهوه گرم
قهوه
قهوه آماده
شکلات
کیک و دسر
تجهیزات قهوه
ابزار سرو قهوه
تماس با ما
درباره دوپامین
09308888799
Filters
Menu
سبد خرید
Personal menu
تنظیمات
جستجو
صفحه نخست
/
قهوه
/
دانه قهوه
/
پودر قهوه ترک ونزکافه - 250 گرم
محصول قبلی
پودر قهوه اسپرسو با طعم موه...
محصول بعدی
پودر قهوه اسپرسو با طعم وان...
پودر قهوه ترک ونزکافه - 250 گرم
اولین کسی باشید که در مورد این محصول نظر می دهید.
195,000 تومان
وزن: ۲۵۰ گرم
وزن بستهبندی: ۳۰۰ گرم
ابعاد بستهبندی: ۹x۶x۲۱ سانتیمتر
نوع بستهبندی: پاکت سوپاپدار
تعداد:
اشتراک گذاری:
بررسی محصول
نظرها
ارتباط با ما
روش دم آوری قهوه ترک یکی از قدیمی ترین روش های تهیه قهوه است. قهوه ترک به طور سنتی برای کنترل و انتقال حرارت بهتر در شن وماسه تهیه می شود چون این روش قابل استفاده در همه جا نیست می توان روی گاز و با دستگاه مخصوص قهوه ترک(جذوه) آن را تهیه کرد. آسیاب مناسب قهوه ترک بسیار ریز است که باعث عصاره گیری سریع قهوه و به وجود آمدن بادی بالا می شود. همچنین به دلیل اینکه دارای مواد جامد محلول بیشتر و چربی بالاتری است مزه ای بسیار قوی دارد. برای تهیه قهوه ترک به ازای هر نفر یک فنجان آب حدود 50 میلی لیتر و 6-8 گرم قهوه به جذوه اضافه کنید، در صورت تمایل می توانید 4-5 گرم شکر هم اضافه نمایید. مواد را به هم بزنید تا شکر و قهوه به خوبی حل شود سپس قهوه را روی شعله ملایم قرار دهید و منتظر شوید تا جوش امده و کف های ریز روی سطح ان ایجاد شود . قبل از انکه قهوه سر رود ان را از روی حرارت بردارید که این کار باعث می شود قهوه ی شما کف زیادی داشته باشد. فراموش نکنید که قهوه ی ترک هرگز نباید به طور کامل جوش بیاید و قل بزند، در این صورت طعم دلپذیری نخواهد داشت. قهوه ترک ونزکافه از ترکیب دانه های عربیکا و ربوستا ، با درجه کاملا نرم تهیه می شود و درجه رست (برشته کاری) آن مدیوم لایت می باشد.
نقد و بررسی خود را بنویسید
فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
عنوان نقد و بررسی:
*
متن نقد و بررسی:
*
رتبه بندی:
بد
عالی
نام شما
*
آدرس ایمیل شما
*
درخواست
*
روش دم آوری قهوه ترک یکی از قدیمی ترین روش های تهیه قهوه است. قهوه ترک به طور سنتی برای کنترل و انتقال حرارت بهتر در شن وماسه تهیه می شود چون این روش قابل استفاده در همه جا نیست می توان روی گاز و با دستگاه مخصوص قهوه ترک(جذوه) آن را تهیه کرد. آسیاب مناسب قهوه ترک بسیار ریز است که باعث عصاره گیری سریع قهوه و به وجود آمدن بادی بالا می شود. همچنین به دلیل اینکه دارای مواد جامد محلول بیشتر و چربی بالاتری است مزه ای بسیار قوی دارد. برای تهیه قهوه ترک به ازای هر نفر یک فنجان آب حدود 50 میلی لیتر و 6-8 گرم قهوه به جذوه اضافه کنید، در صورت تمایل می توانید 4-5 گرم شکر هم اضافه نمایید. مواد را به هم بزنید تا شکر و قهوه به خوبی حل شود سپس قهوه را روی شعله ملایم قرار دهید و منتظر شوید تا جوش امده و کف های ریز روی سطح ان ایجاد شود . قبل از انکه قهوه سر رود ان را از روی حرارت بردارید که این کار باعث می شود قهوه ی شما کف زیادی داشته باشد. فراموش نکنید که قهوه ی ترک هرگز نباید به طور کامل جوش بیاید و قل بزند، در این صورت طعم دلپذیری نخواهد داشت. قهوه ترک ونزکافه از ترکیب دانه های عربیکا و ربوستا ، با درجه کاملا نرم تهیه می شود و درجه رست (برشته کاری) آن مدیوم لایت می باشد.